• Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
 


 A www.turasi.hu oldalak meglátogatásával a felhasználó korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja az alábbi használati feltételeket:

 

Engedélykérés tartalom letöltésére:

 A www.turasi.hu honlapnak a tartalma jogi védelem alatt álló szellemi termék. A honlapról a tulajdonos írásos engedélye nélkül sem képek, sem logók sem szöveg nem tölthető le, vagy használható fel máshol.

 

Engedély kérés:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

 

Szerzői jog-minden jog fenntartva

 A jelen webhelyen rendelkezésre álló információk (szövegek, képek, rajzok, animációk, médiaobjektumok és ezek elrendezése) a szerzői jog, és más védelmi jogszabályok, védelme alatt állnak.

 Az oldalak tartalma nem másolható kereskedelmi célra, nem módosítható vagy bocsátható harmadik fél rendelkezésére a www.turasi.hu fenntartójának kifejezett hozzájárulása nélkül.

Különösen is tiltott az oldalak sokszorosítása, fordítása és a tárolása ill. feldolgozása más médiákban.

 A www.turasi.hu bizonyos oldalai olyan képeket, szövegeket vagy média objektumokat tartalmaznak, amiknek szerzői joga harmadik felet illet.

 

A felelősség kizárása:

 A www.turasi.hu oldalain található információkat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ennek ellenére sem tudjuk garantálni azok pontosságát és hibátlanságát.

Ebből következően az oldal szerkesztője mindenféle felelősséget elhárít, ami az internet oldalon található adatok közvetlen vagy közvetett felhasználásából ered.

 A www.turasi.hu csak az olyan, az internet oldalon található információk felhasználásából eredő károkért felel, amely az általa elkövetett szándékosságból vagy durva gondatlanságból erednek.

 

Fogyasztói árak:

A www.turasi.hu oldalon közé tett árak tájékoztató jellegűek. Az aktuális árak és a rendelkezésre álló készlet egyeztetése érdekében vegye fel a kapcsolatot a Sarkcsillag Sport bolttal.

1034 Budapest, Bécsi út 112/b.

+36-20-4902771